Biz

Stire de ultima ora! Momente de panica la ziua Oanei Lis! Lui Viorel Lis i s-a facut rau in toiul petrecerii!

Fostul primar al Capitalei si-a dat silinta sa-si faca sotia fericita de ziua ei. Desi nu mai este la varsta la care sa reziste la petreceri nocturne, pensionarul nu a putut sa lipseasca de la aniversarea femeii iubite. Organismul nu a tinut insa cu el.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 mar 2017

Sotia fostului edil al Capitalei s-a pregatit saptamani intregi pentru petrecerea ei aniversara. A studiat mai multe tinute de epoca, de bal vienez, pentru ea si pentru sotul ei, si-a ales singura aranjamentele florale, a supravegheat aranjarea meselor...Ce mai, s-a dat peste cap, vorba romanului, sa iasa totul perfect

Cu toate acestea, Oana Lis nu a avut evenimentul la care spera. Desi totul a iesit conform planului, pana la cele mai mici detalii, intr-o singura clipa atmosfera de chef s-a transformat intr-una de spital.

Lui Viorel Lis i s-a facut rau in timp ce dadea un interviu si nu a mai putut sa continue. Si-a dus mana la inima si a fost ajutat sa se deplaseze la cea mai apropiata masa. Sotia lui s-a speriat ingrozitor si s-a dus imediat langa el.

Barbatul in varsta de 73 de ani si-a revenit dupa cateva minute si a vrut sa demonstreze ca i-a venit cheful de distractie. S-a ridicat sa iasa la dans, dar s-a lovit de un "obstacol". Precauta, Oana nu l-a lasat sa faca efort si l-a rugat sa stea la masa, sa se odihneasca. 

Lui Viorel Lis i s-a facut rau in timp ce dadea un interviu

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X