Actual

Studiu bizar. Dovada ca viata sexuala a femeilor era mai buna in perioada comunista

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 aug 2017

Un studiu sociologic desfasurat in randul femeilor care au trait si in perioada comunista a scos la iveala amanunte uluitoare. Cercetatorii au analizat reprezentantele sexului frumos din Germania de dupa caderea zidului si viata lor sexuala care a suferit schimbari in decursul ultimilor ani.
Potrivit digi24.ro, cercetatorii au ajuns la concluzia ca femeile din Germania de Est aveau parte de o viata sexuala mult mai infloritoare, in ciuda faptului ca se confruntau cu anumite neajunsuri si erau nevoite sa se ocupe zi de zi si de treburile casnice. De partea celalta, in Germania de Vest, acolo unde capitalismul inflorea de la o zi la alta, femeile se delectau cu noile tehnologii si avantajele aduse de economia infloritoare, avand, astfel, parte, de mult mai putin sex.


Studiile s-au desfasurat si in alte tari care au apartinut blocului comunist. Cazul unei bulgaroaice care a trait 43 de ani in comunism a confirmat, inca o data, aceasta teorie.
Ana Durceva a povestit ca in ciuda faptului ca a divortat de sotul ei si si-a crescut singura copilul, in acea perioada avea o slujba satisfacatoare si un camin. Viata ei de dinainte de 1989 a avut mult mai mult romantism si satisfacte decat exista in viata stresanta de care are parte acum.
"Nu ştie decât muncă şi iar muncă (n.r.femeile din prezent) Vine acasă noaptea şi este prea obosită să mai stea cu soţul ei. Dar oricum nu mai contează, pentru că şi el e obosit. Stau amândoi în faţa televizorului ca nişte zombi. Când eram de vârsta ei, mă distram mai mult”, spune Durceva.

print
Stiripesurse.ro
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
X