Stiri

SUA se simt amenintate de Razboiul Civil di Siria! UITE ce declara directorul adjunct al CIA

Războiul civil din Siria reprezintă principala ameninţare la adresa securităţii Statelor Unite, afirmă directorul adjunct al CIA, Michael Morell, într-un interviu acordat publicaţiei Wall Street Journal.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: V.P.


SUA se simt amenintate de Razboiul Civil di Siria! UITE ce declara directorul adjunct al CIA
Situaţia din Siria este principala ameninţare la adresa securităţii Statelor Unite. De altfel, criza din Siria este cea mai mare problemă globală actuală, din cauza modului în care evoluează", a declarat Michael Morell, care va părăsi Agenţia Centrală de Informaţii din SUA după 33 de ani de activitate.

Morell a explicat că din ce în ce mai mulţi combatanţi islamişti merg în Siria, iar ţara riscă să devină un nou fief al reţelei teroriste Al-Qaida.

Printre alte ameninţări la adresa securităţii Statelor Unite, Michael Morell a menţionat Iranul, reţeaua teroristă Al-Qaida, Coreea de Nord şi atacurile cibernetice.

Siria se confruntă, începând din martie 2011, cu revolte reprimate violent şi un conflict armat între forţele insurgente ale opoziţiei şi serviciile de securitate subordonate regimului Bashar Al-Assad. Bilanţul confruntărilor este, potrivit estimărilor ONU, de cel puţin 100.000 de morţi.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune