Vedete

Suma uriasa pe care Denisa Manelista a pierdut-o de cand s-a imbolnavit! Majoritatea romanilor nici nu viseaza la atatia bani!

Denisa Manelista a pierdut o avere de cand s-a imbolnavit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Suma uriasa pe care Denisa Manelista a pierdut-o de cand s-a imbolnavit! Majoritatea romanilor nici nu viseaza la atatia bani!icon photo
Recent s-au implinit doua luni de cand Denisa Raducu a sustinut ultimul concert, inainte sa se opereze din cauza problemelor la ficat. Cum starea de sanatate a cantaretei s-a degradat treptat in ultima perioada, evident ca decizia ei si a echipei sale a fost sa-si suspende concertele pana cand se va simti ceva mai bine si va putea sa urce din nou pe scena. (Citeste si: El e singurul artist care a vizitat-o pe Denisa de cand e bolnava)

Suma uriasa pe care Denisa Manelista a pierdut-o de cand s-a imbolnavit! Majoritatea romanilor nici nu viseaza la atatia bani!
Din pacate, lucrurile nu au evoluat bine pentru Denisa nici pe plan financiar. Cantareata castiga intre 10.000 de euro si 15.000 de euro pe luna, in mod obisnuit, de la nunti si concerte in straintate. Sumele nu sunt deloc exagerate, in conditiile in care cantareata a avut chiar si perioade mai bune.

De exemplu, in urma cu cativa ani, ea s-a intors cu aproximativ 60.000 de euro din Statele Unite, in conditiile in care, din cauza unor neintelegeri cu organizatorii locali, s-a vazut nevoita sa-si anuleze cateva concerte si sa-si plateasca singura cazarea si avionul de intoarcere. (Ultima ora: Interventie de urgenta pentru Denisa)

Iulia, alaturi de varul ei (mijloc) si baietii din trupa
Iulia, alaturi de varul ei (mijloc) si baietii din trupa
In total, Denisa a pierdut 25.000-30.000 euro in cele doua luni de inactivitate. Cel mai grav este ca economiile cantaretei s-au epuizat deja, iar aceasta a fost nevoita sa accepte ajutorul financiar oferit de tatal ei de la Dragasani. Manelista a cheltuit in jur de 40.000 de euro doar in Austria, unde a fost operata la o clinica privata si i s-a administrat un tratament injectabil extrem de scump. In plus, din banii castigati, ea isi platea impresarul, care ii este si var primar, baietii din formatie si isi intretinea mama, care nu are serviciu. In urma cu cativa ani, atat ea cat si varul ei si-au achizitionat cate un apartament intr-un complex rezidential, pentru care au platit, fiecare, cate 100.000 euro. Acum, problemele Denisei, se rasfrang indirect si asupra celor din jurul ei. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune