Actual

Supermarket din Arad, amendat pentru ca a vandut miercuri o caserola cu ceafa de porc pe care scria ca a fost ambalata joi

TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 apr 2017
 
Comisarii pentru Protectia Consumatorilor din Arad au verificat, joi, un supermarket din oras dupa ce un client a cumparat, miercuri seara, o caserola cu ceafa de porc pe care scria ca a fost ambalata in 20 aprilie 2017, adica in ziua urmatoare, autoritatile dand o amenda de 5.000 de lei in acest caz.
 
 
Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consmatorilor Arad, Gheorghe Iancu, a declarat joi ca un supermarket din municipiu a fost amendat cu 5.000 de lei, pentru etichetarea gresita a unui sortiment de carne. Conform sursei citate, un client a reclamat ca, miercuri seara, in jurul orei 19.30, a cumparat o caserola de ”ceafa de porc fara os felii” de aproximativ jumatate de kilogram, pe care scria ca a fost ambalata in 20 aprilie 2017, adica in ziua urmatoare cumpararii. Clientul s-a uitat la eticheta abia cand a iesit din magazin, dorind sa se asigure ca produsul este in termen de valabilitate, iar atunci a observat ca a fost etichetat cu data urmatoarei zile.
 
”Sanctiunea aplicata operatorului economic a fost pentru practici comerciale si comportament incorecte in relatia cu consumatorii. Operatorul si-a insusit faptul ca un angajat a marcat in mod eronat data pe ambalaj”, a declarat comisarul-sef  Gheorghe Iancu. Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a anuntat ca va verifica, de asemenea, produsele din magazin. 
 
print
Stiripesurse.ro
Fantastic! Ce numere de inmatriculare are preotul Cristian Pomohaci la masini! Nu are doar una, ci mai multe! Parintele are o avere uriasa!
Fantastic! Ce numere de inmatriculare are preotul Cristian Pomohaci la masini! Nu are doar una, ci mai multe! Parintele are o avere uriasa!
X