Stiri

Superstitii pentru spor in casa: De ce este bine sa pui matura dupa usa de la intrare

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Superstitii pentru spor in casa: De ce este bine sa pui matura dupa usa de la intrare
 
Iata cateva superstitii pastrate inca din cele mai vechi timpuri, de pe vremea cand matura era considerata un obiect magic in gospodaria oricarei familii.
 
Se aseaza cu perii in sus
 
Pentru a apara casa de duhurile rele este indicat ca matura sa fie pusa dupa usa, cu perii in sus. Inca din batrani se spune ca este un aparator de nadejde al casei. De sarbatori sau in zilele mai grele din viata, matura trebuie pusa in prag. Este interzis sa se mature in zilele de sarbatoare.
 
 
Cand incepe sa se deterioreze, matura trebuie aruncata
 
Se spune ca atunci cand matura incepe sa se rupa, trebuie aruncata sau arsa pe foc. In caz contral aceasta nu mai aduce protectie asupra casei. Din batrani se mai spune ca oricine gaseste un fir cazut de la matura, sa-l puna la brau, in credinta acesta ajuta la durerile de spate, potrivit lyla.ro. 
 
Cum se matura corect
 
Pentru a va feri de ghinion este bine sa maturati dinspre usa spre interiorul casei, apoi gunoiul se strange si se arunca. Daca maturati invers, sporul casei va fi alungat. Se mai spune ca cine aduce matura veche in casa noua, aduce si necazurile in ea.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune