Biz

Surpriza uriasa! Cine a venit sa tina o slujba pentru Ileana Ciuculete! Un preot de la Muntele Athos a fost la cimitirul in care este inmormantata artista si a spus o rugaciune pentru ea

Pana va ajunge Cornel Gales la Muntele Athos, in Romania, a venit, zilele trecute, un preot grec, prieten cu regretata artista, care a spus o rugaciune la mormantul Ilenei Ciuculete.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 apr 2017

Cornel Gales a luat decizia de a pleca din tara dupa ce ii va face Ilenei Ciuculete pomana de 40 de zile! Barbatul va lua drumul Greciei si o perioada, se va reculege la Muntele Athos, loc in care spera sa isi gaseasca linistea sufleteasca.

 

“Cornel va sta intr-o chilie, asa cum a mai facut si in alte dati cand a ales sa se roage pentru el si familie. Dupa un timp acolo, poate va putea sa treaca peste moartea sotiei sale, pe care a iubit-o ca pe ochii din cap”, au dezvaluit apropiatii lui Gales.

Pe de alta parte, pana va ajunge Gales in celebrul lacas sfant, in Bucuresti, a venit zilele trecute, un preot de la Muntele Athos, care este foarte bun prieten cu Cornel.

“In urma cu o luna, la inmormantarea Ilenei, toata lumea a fost surprinsa de prezenta la biserica a doi calugari, sositi tocmai din Grecia! Acestia erau insa foarte apropiati de cantareata si de sotului ei si, de aceea, au tinut in mod expres sa o conduca pe ultimul drum  pe artista. Acum, o alta persoana a sosit in Romania pentru a face un gest pentru Ileana. Este vorba despre un preot de la Muntele Athos, care, odata ajuns in oras, a mers la cimitir la Ciuculete. A spus o rugaciune pentru ea si a promis ca va tine si o slujba pentru sufletul femeii la pomana de 40 de zile”, au povestit persoane din preajma lui Cornel Gales.

print
Stiripesurse.ro
Prima masura luata de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia in cazul lui Pomohaci acuzat ca a incercat sa corupa sexual un minor. Preotul e DISTRUS
Prima masura luata de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia in cazul lui Pomohaci acuzat ca a incercat sa corupa sexual un minor. Preotul e DISTRUS
X