Biz

Surpriza uriasa! Cine a venit sa tina o slujba pentru Ileana Ciuculete! Un preot de la Muntele Athos a fost la cimitirul in care este inmormantata artista si a spus o rugaciune pentru ea

Pana va ajunge Cornel Gales la Muntele Athos, in Romania, a venit, zilele trecute, un preot grec, prieten cu regretata artista, care a spus o rugaciune la mormantul Ilenei Ciuculete.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 apr 2017

Cornel Gales a luat decizia de a pleca din tara dupa ce ii va face Ilenei Ciuculete pomana de 40 de zile! Barbatul va lua drumul Greciei si o perioada, se va reculege la Muntele Athos, loc in care spera sa isi gaseasca linistea sufleteasca.

 

“Cornel va sta intr-o chilie, asa cum a mai facut si in alte dati cand a ales sa se roage pentru el si familie. Dupa un timp acolo, poate va putea sa treaca peste moartea sotiei sale, pe care a iubit-o ca pe ochii din cap”, au dezvaluit apropiatii lui Gales.

Pe de alta parte, pana va ajunge Gales in celebrul lacas sfant, in Bucuresti, a venit zilele trecute, un preot de la Muntele Athos, care este foarte bun prieten cu Cornel.

“In urma cu o luna, la inmormantarea Ilenei, toata lumea a fost surprinsa de prezenta la biserica a doi calugari, sositi tocmai din Grecia! Acestia erau insa foarte apropiati de cantareata si de sotului ei si, de aceea, au tinut in mod expres sa o conduca pe ultimul drum  pe artista. Acum, o alta persoana a sosit in Romania pentru a face un gest pentru Ileana. Este vorba despre un preot de la Muntele Athos, care, odata ajuns in oras, a mers la cimitir la Ciuculete. A spus o rugaciune pentru ea si a promis ca va tine si o slujba pentru sufletul femeii la pomana de 40 de zile”, au povestit persoane din preajma lui Cornel Gales.

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X