Actual

Surpriza uriasa! Cristian Pomohaci, chemat sa cante de Craciun! Cine i-a lansat fostului preot, acuzat de coruptie de minori, invitatia sa fie pe scena in zilele sfinte de Sarbatori

Contestat de biserica, dar si de o mare parte dintre romani, Cristian Pomohaci ar putea fi vedeta unui spectacol, chiar pe 25 decembrie, una dintre cele mai importante date din calendarul ortodox.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 oct 2017

Scandalul care s-a iscat in ultimele luni in jurul lui Cristian Pomohaci i-a adus fostului parinte, in mod cu totul surprinzator, o cota incredibila de celebritate! Desi a fost exclus din biserica si i s-a luat dreptul de a predica, numele lui este, acum, pe buzele tuturor si unii il considera chiar o victima si nicidecum un om care ar putea abuza minori! (de ce s-a dus Cristian Pomohaci la o clinica de tratare a cancerului din Turcia)

“Este foarte iubit de oamenii simpli, iar cei pe care i-a ajutat atunci cand au venit la el sa i se spovedeasca in momentul acesta ii sunt aproape! Mai mult, in lumea muzicii populare, acolo unde este considerat unul dintre cei mai reprezentativi artisti din generatia sa, Pomohaci este intr-o continua ascensiune! Publicul il cere la spectacole, in timp ce organizatorii de evenimente cotizeaza serios pentru a-l aduce pe scena”, au dezvaluit persoane apropiate fostului preot.

Popularitatea in crestere a lui Pomohaci i-a determinat pana si pe edilii din orasele de provincie, in care oamenii sunt mari admiratori de folclor, sa il cheme la concerte, chiar in zile speciale!

Citeste ce oferta importanta a primit Cristian Pomohaci doar pe stirilekanald.ro 

 

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X