Biz

Surprize unice pentru fetita Elenei Gheorghe! Tortul fabulos de la petrecere a avut sapte etaje, iar mama ei i-a pregatit un cantec emotionant

Amelie Nicole, fetita frumoasa, cu privire albastra, a Elenei Gheorghe a avut parte de un botez de poveste, unde toti invitatii, cu mic, cu mare, s-au distrat pana dimineata.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 oct 2017

La momentul tortului, Elena a purtat o rochie superba, semnata Marie Ollie Bebelinda este de ieri domnisoara Amelie Nicole, o printesa in jurul careia au petrecut 200 de persoane, la un botez cu totul si cu totul special. Niciun invitat nu a poposit prea mult la masa, acordurile artistilor care au intretinut atmosfera la eveniment imbiindu-i pe toti pe ringul de dans.

Muzica populara, piesele machedonesti, evergreen-urile si hit-uri actuale de top s-au imbinat perfect la Jubile Concept, iar momentul tortului, o “capodopera” cu sapte etaje, a lasat audienta fara suflare.

Lesne de inteles ca nimeni nu s-a mai gandit la diete sau calorii... S-au infruptat din deliciosul tort si au sperat ca poate un comesean cedeaza o bucatica. N-a fost cazul, caci un astfel de desert stimuleaza egoismul.

Dar revenind la vedeta serii si ai ei ochi acvamarini, nu putem sa nu va impartasim surpriza pe care i-a facut-o cea care i-a dat viata.

La momentul tortului, Elena a purtat o rochie superba, semnata Marie Ollie Elena i-a pregatit o piesa emotionanta, cu un mesaj pe care doar o mama il poate transmite din suflet. “Dormi, puiul mamii”, este cantecul pe care micuta Amelie va adormi linistita in fiecare seara.

 

print
Stiripesurse.ro
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
X