Vedete

Tania Budi s-a fotografiat alaturi de un actor celebru!

Actrita a fost prezenta la premiera filmului “Head Bullet” si a profitat de ocazie pentru a conversa si a se poza impreuna cu Adrien Brody, interpretul rolului principal in filmul “Pianistul”.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


 

Tania Budi s-a fotografiat alaturi de un actor celebru! icon photo
Ieri seara a avut loc in Romania premiera filmului “Head Bullet”. Lungmetrajul se bucura de o distributie de zile mari,in care se regasesc John Malkovich si Antonio Banderas si ii are ca protagonisti pe actorii Adrien Brody si romanca Alexandra Dinu.

Interesul pentru premiera acestui film a fost urias, astfel incat vedetele din Romania s-au inghesuit sa participe la eveniment.

Printre acestea s-a numarat si Tania Budi, actrita care s-a si fotografiat alaturi de Adrien Brody, partenerul din film al Alexandrei Dinu.

“Head Bullet" a avut premiera in seara aceasta in Romania. Un film cu un mesaj puternic, cu frumoasa Alexandra Dinu si magicul Adrien Brody. Un astfel de privilegiu de a vorbi dupa cina”, a scris Tania Budi pe pagina sa.

Adrien Brody a devenit cunoscut in randul cinefililor din intreaga lume, dupa ce a fost rasplatit cu Premiul Oscar la categoria “Cel mai bun actor”, in 2003, pentru rolul principal intepretat in “Pianistul”, film regizat de Roman Polanski.

Titlu secțiune

Titlu secțiune