Biz

Cristian Tantareanu, peripetii in vacanta de iarna. "La un zbor care ar fi trebuit sa dureze doua ore, am ajuns sa facem doua zile pe drum"

Daca tot i s-a dus vestea ca e plimbaret din cale afara si ca traieste numai pentru concedii si vacante exotice, Cristian Tantareanu a inceput sa isi poarte eticheta cu mandrie.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 ian 2017

Ultima vacanta de acest fel a avut loc recent, la finele anului trecut si inceputul celui actual, cand afaceristul si sotia sa au plecat in Spania, la Marbella. Toate au fost bune si frumoase pana la intorcerea in tara, cand vremea potrivnica, ninsorile si gerul crunt care a pus stapanire pe Europa si nu numai, le-a dat serios de furca plimbaretilor. “Am zis noi la intoarcere cu o cursa prin Turcia si am stat prin aeroporturi de ne-au cantat cucii. Istanbulul era inchis si ne-au directionat spre Ankara. Cand am ajuns aici ce sa vezi, urgie!, zapada si viscol si niciun zbor. Am stat 24 de ore in aeroport in Ankara. Am zis noi sa luam cursa asta din Spania spre Turcia ca ne lasa cu mai mult bagaj si ajungem cu 5 ore mai devreme in tara si de la 5 ore asa zis castigate am ajuns sa facem 2 zile pe drum, la un zbor care ar fi trebuit sa dureze 2 ore. Peripetii peste peripetii, ne-am intors obositi”, a declarat Cristian Tantareanu pentru WOWbiz.ro.

 

 

print
Stiripesurse.ro
Tot mai multi romani se plang de invazia gandacilor mirositori. Mare atentie! Insectele nu sunt deloc inofensive
Tot mai multi romani se plang de invazia gandacilor mirositori. Mare atentie! Insectele nu sunt deloc inofensive
X