Stiri

Tatal a violat-o de la 4 ani, dar abia dupa alti 17 ani i-a spus mamei! Silvia isi aduce aminte cand s-a intampla prima oara: "Eram mica, cu o papusica in mana..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Tatal a violat-o de la 4 ani, dar abia dupa alti 17 ani i-a spus mamei! Silvia isi aduce aminte cand s-a intampla prima oara: "Eram mica, cu o papusica in mana..."
 
O tanara in varsta de 22 de ani si-a facut curaj de abia acum si a povestit cum a fost violata, de cand era copila, ani la rand, chiar de catre tatal ei. De abia dupa 17 ani si-a facut curaj si a povestit totul mamei sale, iar individul a fost retinut de politie.
 
Cazul cutremurator s-a petrecut in Republica Moldova, satul Hansca, raionul Ialoveni. Drama a devenit publica dupa ce mama fetei a sustinut saptamana trecuta o conferinta de presa, relateaza realitatea.md "Eram mica, cu o papusica in mana...", isi aminteste tanara despre prima oara cand tatal sau a batjocorit-o.
 
 
Clipele de groaza aveau loc in timp ce mama era plecata peste hotare, fetita sa ascunzand faptul ca devenise obiect sexual pentru tatal sau de la 4 ani. Silvia Vetcu, ofiterul de presa al IP Ialoveni, a explicat ca politia a fost alertata pe data de 27 aprilie 2017.
 
Victima, impreuna cu mama sa, a depus o plangere, iar in aceeasi zi suspectul a fost retinut pentru 72 de ore. Prima instanta i-a prelungit mandatul de arest preventiv, insa ulterior, agresorul a fost eliberat de dupa gratii prin decizia Curtii de Apel.
 
Citeste continuarea pe stirilekanald.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune