Vedete

Tatal Anamariei Prodan este inmormantat langa prima sa sotie, care a pierit la doar 29 de ani intr-un accident rutier! Avocatul Traian Tanase se odihneste la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artistilor!

La Cimitirul Bellu, tatal Anamariei Prodan este inmormantat langa prima sa sotie, canatreata de muizca populara Marioara Tanase, decedata la 29 de ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Tatal Anamariei Prodan este inmormantat langa prima sa sotie, care a pierit la doar 29 de ani intr-un accident rutier! Avocatul Traian Tanase se odihneste la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artistilor!icon photo

Pe Aleea Artistilor din Cimitirul Bellu, tatal Anamariei Prodan este inmormantat langa prima sa sotie, Marioara Tanase. Aceasta a decedat in urma unui cumplit accident rutier petrecut pe 27 iunie 1970, la Feldioara, cu putin timp inainte ca Marioara, considerata una din cele mai promitatoare cantarete de muzica populara ale tarii, sa implineasca 30 de ani.

Tatal Anamariei Prodan este inmormantat langa prima sa sotie. Dupa cedesul Marioarei Tanase, Traian s-a insurat cu Ionela Prodan

Ulterior, avocatul Traian Tanase s-a insurat cu Ionela Prodan, care i-a daruit doua fiice, pe Anamaria si Anca. Tatal Anamariei Prodan a murit in 1992, la doar 54 de ani, din cauza unei congestii cerebrale, fiind inmormantat langa prima sa sotie, pe Aleea Artistilor din Cimitirul Bellu. (vezi ce scrie in testamentul Ionelei Prodan)

Tatal Anamariei Prodan este inmormantat langa prima sa sotie. Traian Tanase a murit in biroul sau

La Cimitirul Bellu, tatal Anamariei Prodan este inmormantat langa prima sa sotie, locul de veci fiind vizitat frecvent de Anamaria. „Nici nu implinisem 18 ani si el a murit! Era in biroul lui cu un client, a facut atac cerebral si a decedat pe loc! Nici eu, nici sora mea nu eram acasa, ne-au sunat niste vecini sa ne dea vestea! Am plans atat de mult atunci, am simtit ca s-a rupt ceva din mine, ca sufletul meu este gol fara el!”, a declarat Anamaria Prodan pentru WOWbiz.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune