Vedete

Tatal biologic al Deliei n-a vazut femei de aproape 5 ani! Ion Matache s-a calugarit si a plecat la Muntele Athos! In schimb, mama artistei e acuzata ca e prea "libertina"

In plin scandal dintre mama si tatal vitreg al Deliei, putini stiu cine este si ce face parintele biologic al artistei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Tatal biologic al Deliei este calugar la Athosicon photo
Tatal biologic al Deliei este calugar la Athos
Gina, mama Deliei, pare mult mai nestatornica in amor decat fiica ei. Recent, cel de-al doilea sot al femeii a facut cateva declaratii extrem de dure la adresa femeii, pe care a acuzat-o ca nu l-a lasat sa-si faca o relatie dupa ce s-a despartit de ea si ca ii cerea sa faca sex cu el doar cand o anunta ca si-a gasit o alta femeie.
Barbatul vine foarte rar in tara
Barbatul vine foarte rar in tara

Putina lume stie ca tatal biologic al Deliei, Ion Matache, s-a retras pur si simplu din societate, dupa ce a avut parte de o adevarata revelatie a credintei. Ion Matache se afla deaproape 5 ani la un schit de la Muntele Athos, unde este calugar. Barbatul vine foarte rar in tara, insa de fiecare data cand o face, isi viziteaza cele doua fiice.

Delia e foarte atasata de mama ei
Delia e foarte atasata de mama ei

„Eram un om caruia ii placea sa-si traiasca viata prin cluburi si restaurante, insa am realizat ca totul era o pierdere de timp, ca acele placeri nu aduc nimic bun”, a povestit Ion Matache cu cativa ani in urma.

„Pana la 40 de ani, eram ateu. Abia atunci am invatat prima „Tatal Nostru”. Era in anul 2004, cand am luat contact pentru prima oara cu biserica. Un prieten mi-a povestit despre un preot din Piatra Neamt, iar dupa ce l-am cunoscut pe acesta, viata mea s-a schimbat. Am intrat la parintele Gherasim, am intrat in sala de mese, unde se facea rugaciunea. Eram nou-venit in grup. In momentul in care mi-a rostit numele, apoi pe cele ale fetelor mele si pe al Georgetei, desi atunci mavazuse prima oara, m-am blocat”, a mai marturisit barbatul.

Dupa despartirea de Ion Matache, Gina s-a iubit cu Jan Mocanu
Dupa despartirea de Ion Matache, Gina s-a iubit cu Jan Mocanu

Ion Matache s-a despartit de mama Deliei in 2005 si dupa cativa ani a inceput sa mearga la biserica. De ceallata parte, mama Deliei s-a recasatorit cu Jan Mocanu in 2006, insa nici al doilea mariaj n-a rezistat. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Ghenea, rol de tarancuta fatala intr-un film romantic. Premiera mondiala are loc vineri! 

icon video

Vedete

Madalina Ghenea, rol de tarancuta fatala intr-un film romantic. Premiera mondiala are loc vineri!

Madalina Ghenea da lovituta la nivel mondial cu rolul principal pe care il interpreteaza in “Smitten!”, o comedie romantica ce are la baza o poveste savuroasa.

Titlu secțiune