Vedete

Tatal Denisei Raducu a spus adevarul despre iubitul artistei: "Este un..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Tatal Denisei Raducu a spus adevarul despre iubitul artistei: "Este un..."icon photo
 
Emilian Raducu nu reuseste sa-si revina dupa moartea fiicei sale. Barbatul este rapus de durere si vorbeste cu greu la trecut despre fiica sa. 
 
Emilia Raducu sustine ca are o relatie buna cu iubitul fiicei sale, ca nu se pune problema de un scandal intre ei.
 
 
"Nu există niciun fel de ceartă, niciun fel de duşmănie, nici cu fosta soţie, nici cu iubitul Denisei. Sunt într-o relaţie extraordinar de bună şi cu fostul iubit al Denisei şi cu fosta soţie. Nu ne-am certat, nu ne-am duşmănit, nu ne trebuie ceartă şi duşmănie în clipele astea. A fost şi va rămâne un om deosebit (n.r. - iubitul Denisei). La necazul prin care am trecut şi ce s-a întâmplat a fost un băiat deosebit. A venit pe la mine, o să mai vină, vine la cimitir, cu o lumânare, cu ce mai trebuie. A contribuit şi toţi am contribuit ca totul să decurgă normal. Este extraordinar de greu, nu o să putem să trecem atât de uşor. Cum a fost până sa se ocupe necazul cu Denisa niciodată n-o să mai fie. Este cel mai greu lucru pentru un părinte să-şi îngroape copilul", a declarat Emilian Raducu pentru Cancan.ro. 
 
"Noi suntem oameni simpli de la ţară. Eu nu ştiu ce înseamnă cuvântul ăsta, averea. Cea mai mare bogăţie şi avere, cum spuneţi dumneavoastră, sunt copiii. Pentru ei am muncit şi pentru ei muncesc în continuare. Mai am o fetiţă. Asta este bogăţia cea mai de preţ, copiii, liniştea şi să fie sănătate în familie. În momentul în care a apărut un eveniment de genul ăsta, atunci n-ai ce să mai faci", a mai declarat tatal Denisei. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!icon video

Vedete

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert, zilele trecute, intr-un local in care a cantat alaturi de baietii de la Pacifica,Teo Boar si Vlady Cnejevici.

Titlu secțiune