Vedete

Tatal lui a vrut sa aiba o meserie, dar mama i-a sustinut visele! Connect-R: "Am diploma de tinichigiu vopsitor auto!"

Connect-R a muncit de cand se stie, a inceput de jos. Au fost zile in care nu a avut ce sa manance. Nu a uitat ca a plecat de jos si ca a fost sarac lipit. Nu si-a negat niciodata etnia.##VIDEO32075##

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Invitat in emisiunea WOWbiz, Connect-R a facut marturisiri impresionante despre viata lui.

"Un artist este artist cand face ce face cu dragoste. La inceputul carierei mele eram bogat dintr-un anumit punct de vedere. Parintii mei s-au chinuit sa ma creasca. Copilaria nu poate fi damnabila pentru nimeni. Este un lucru frumos, mai putin pentru unii copii pentru care Dumnezeu are un alt plan. Am fost hraniti cu multa dragoste.", a spus artistul.

"Lucram langa ASE si veneau studenti cu referate, multiplicam, xeorxam, laminam. Trebuie sa-mi sustin proiectul. Studioul costa 5 dolari ora. In prima mea luna de munca, distribuiam pliante, aveam 700.000 de lei. Am reusit sa imi iau o geaca eco. Acum nu mi se mai par cosmaruri cele din copilarie. Tot secretul este sa asculti de parintii tai, cat timp traiesti. Cheia este educatia pe care o dau. Momente grele, nu stiu ce sa zic. Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti sa duci. Nu am fost un bun crestin de multe ori.", si-a amintit Connect-R.

"Tata voia sa am o meserie. De-asta am diploma de tinichigiu vopsitor auto. Mama a vrut sa-mi sustina visul, pentru ea conta fericirea mea si atat. Primul meu contact cu scena a fost cu dansul, nu cu cantatul. A fost o perioada frumoasa din viata mea, la Palatul Copiilor. Am dansat in grupul Primavara.", a povestit artistul.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu socheaza din nou. Fanii au crezut ca nu vad bine. Uite ce a putut sa poarte sexy graviduta intr-o zi. FOTO!icon photo

Vedete

Adelina Pestritu socheaza din nou. Fanii au crezut ca nu vad bine. Uite ce a putut sa poarte sexy graviduta intr-o zi. FOTO!

Adelina Pestritu este o gravida pusa pe sotii. Vedeta are un simt al umorului de invidiat.

Titlu secțiune