Actual

Te cutremuri! Presedintele filipinez ordona politiei sa ii execute fiul daca dovedeste ca este traficant de droguri: "Daca copiii mei au vreo legatura cu drogurile, omorati-i"

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 sep 2017
 
 
Rodrigo Duterte, presedintele filipinez, a ordonat autoritatilor sa ii execute fiul daca se dovedeste ca este traficant de droguri.
 
Rodrigo Duterte a socat intreaga lume dupa ce a comandat politiei sa ii execute fiul daca se dovedeste ca acesta are legaturi cu mafia drogurilor, potrivit stirilekanald.
 
 
Paolo Duterte, fiul presedintelui, este acuzat ca face parte dintr-un grup chinez care ar fi introdus ilegal in Filipine un transport urias de metamfetamina provenita din China.
 
 
Presedintele filipinez a indemnat politia sa pastreze procedurile standarde in ceea ce priveste razboiul impotriva drogurile. Asta chiar daca pana si fiul sau ar fi implicat in afaceri cu stupefiante.
 
"Ordinul meu este sa fii ucis daca esti prins. Eu il voi proteja pe politistul care te va omori", i-a spus presedintele fiului sau de 42 de ani.
 
"Am spus deja ca ordinul meu este urmatorul: 'Daca am copii care au legaturi cu droguri, omorati-i pentru ca oamenii sa nu aiba nimic de zis'", a declarat Duterte intr-un discurs sustinut marti seara la palatul prezidential din Manila in fata unor functionari.
 
print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X