Vedete

Teo a izbucnit in lacrimi IN DIRECT cand a aflat de moartea Stelei Popescu

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Teo a izbucnit in lacrimi IN DIRECT cand a aflat de moartea Stelei Popescuicon photo
Vestea ca Stela Popescu a murit a cutremurat o tara intreaga si i-a luat prin surprindere pe multi, mai ales ca marea actrita era cunoscuta pentru energia si vitalitatea ei.

"Stiu cum pare in clipa asta in care ne uitati la televizor. Asa este, dupa o anumita varsta te gandesti la ce e mai rau, dar un om cu o asa vitalitate, un om care in interiorul ei nu are mai mult 30 de ani, nu te astepti.
Imi aduc aminte ca o intrebam: "Steluta, nu te doare si pe tine ceva?", mi-a spus: "Eh, ba da, dar nu bag in seama si imi trece".

 


Teo a izbucnit in lacrimi IN DIRECT cand a aflat de moartea Stelei Popescu

A fost si va ramane un om vesel, nu ii placea ce sunt eu acum, un om cu lacrimi si trist. Poporul roman, la auzul unei asemenea vesti incremeneste. Nu poti sa ramai indiferent la o asemenea veste"
, a spus Teo.
 Aflati in platou, alaturi de Teo, Deea si Dinu Maxer au marturisit ca au vazut-o pe Stela Popescu la un eveniment recent, iar actrita nu parea sa se simta foarta bine.

"A tinut un discurs pe care fore greu l-a dus la capat. Nu se simtea in apele ei, pronunta cuvintele foarte greu. Nu vreau inca sa spun "Dumnezeu sa o ierte!", a spus Deea Maxer la "Teo".

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune