Biz

Teo si-a scos cerceii de aur la licitatie pentru a o ajuta pe micuta Kassandra Rotariu! Cine e barbatul care i-a cumparat la pret dublu si i-a returnat vedetei Kanal D

Joi seara, la actiunea caritabila facuta in sprijinul Kassandrei Rotariu, fiica adoptiva a celebrului fost fotbalist Iosif Rotariu, au participat multe vedete care si-au scos la licitatie lucruri personale. Teo Trandafir si-a scos la licitatie o pereche de cercei din aur. N-ai sa crezi cine i-a cumparat si... cu cat.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 oct 2013

Evenimentul caritabil a avut un real succes, caci la final s-au adunat peste 15.000 de euro pentru Kassandra Rotariu, fetita care se sufera de osteomielita, o boala ce afecteaza sistemul osos, si care se pregateste pentru a 35-a operatie.

Teo Trandafir a reusit sa fie in centrul atentiei, a distrat lumea prezenta si a inveselit-o si pe micuta Kassandra. Vedeta Kanal D a scos la licitatie o pereche de cercei din aur, bijuterie care are o valoare sentimentala pentru Teo. Pretul de pornire al licitatiei pentru cerceii vedetei a fost 1.000 de lei.

Cerceii au fost achizitionati de catre Norris Mageanu, iubitul Lorenei, sora lui Catrinel Menghia, cu 2.000 de lei. Toate bune si frumoase pana aici. Gestul care, insa, a dat-o pe spate pe cea mai indragita vedeta tv din Romania s-a petrecut abia la finalul evenimentului. Nu de alta, dar Norris i-a dat inapoi lui Teo cerceii pe care-i scosese la licitatie, gest care a emotionat-o teribil pe gazda emisiunii "Teo Show", difuzata la Kanal de, de luni pana vineri, de la 16.45.Fotografii: Marian Teodorescu

Cei care vor sa doneze o suma, oricat de mica, pentru a o ajuta pe Kassandra, au la dispozitie urmatoarele conturi:

B.R.D.
GROUPE  SOCIETE  GENERALE
STR. SOCRATES NR.1 TIMISOARA
ROMANIA JUD. TIMIS  COD 300551

IDENTITY CODE: 2650416354744
BENEFICIAR;  ROTARIU LILIANA DANIELA

IDENTIFICATION  INTERNATIONALE
IBAN : RO 70 BRDE 360 SV 80487003600 EURO
IBAN : RO 29 BRDE 360 SV 96418133600 USD
IBAN : RO 34 BRDE 360 SV 18398993600 RON
IDENTIFIANT SWIFT : BRDE ROBU

Vedetele au venit la licitatia care o va salva pe Kassandra Rotariu! Fetita maltratata trebuie operata a 35-a oara!

Cu ce bomba sexy umbla fostul iubit al Corinei Danila! Cei doi s-au afisat impreuna la un eveniment caritabil

print
Stiripesurse.ro
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
X