Vedete

Teo Trandafir, un ultim omagiu pentru Andrei Gheorghe: "O sa spun adevaruri pe care nu as fi vrut sa le fi spus vreodata"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Teo Trandafir, un ultim omagiu pentru Andrei Gheorghe: "O sa spun adevaruri pe care nu as fi vrut sa le fi spus vreodata"icon photo

Teo Trandafir si-a inceput, marti, emisiunea, vorbind despre fostul ei coleg de breasla, Andrei Gheorghe. 
Desi nu erau apropiati, Teo Trandafir si Andrei Gheorghe faceau partea din aceeasi generatie de oameni din media, iar prezentatoarea TV il stima foarte tare. 

"O sa fac ceva ce nu fac foarte des: O sa spun adevaruri pe care nu as fi vrut sa le fi spus vreodata. Oamenii obisnuiti, care nu apar la televizor, mor la fel. Exact la fel. Traiesc atat cat le-a lasat Dumnezeu, apoi se duc la cele vesnice. Nu e nicio deosebire intre cum moare o vedeta si cum moare unul care nu se desfasoara la televizor si nu e recunoscut de toata lumea pe strada. Asa ar fi spus Andrei Gheorghe.

Lasand deoparte orice ipocrizie transparenta care m-ar transforma intr-un cioclu de ocazie si o sa va spun ca Andrei Gheorghe si cu mine nu ne beam cafeaua impreuna in fiecare zi, nu eram prieteni la catarama si nu mi-a sarit in ajutor, pentru ca pur si simplu nu i l-am cerut. Era doar un coleg bun, un coleg vechi, un coleg care facea parte din garda veche.

Facea parte dintr-o garda care stia sa faca o fraza din mai mult de patru cuvinte fara sa se repete. Un om caruia nu ii era rusine cu lexicul lui, chiar daca uneori era destul de colorat. Un om asumat si pe picioarele lui. Pana intr-o zi. Pana azi. Dar a intrat, sper, in memoria tuturor. Atat am avut de spus despre Andrei Gheorghe, pe care sper ca D-zeu sa il odihneasca si sa il tina de-a dreapta Lui.

Nu e simplu. Nu e simplu sa vezi un amic, o cunostinta... Nu stii ce sa zici", a declarat Teo

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Silvana Riciu, cu fiul la spital! Cantareata a avut un weekend de cosmar! Exclusiv!

icon photo

Vedete

Silvana Riciu, cu fiul la spital! Cantareata a avut un weekend de cosmar! Exclusiv!

Silvana Riciu a ajuns, in weekend, cu fiul ei, Luca, la spital! Cantareata a avut cateva zile de cosmar!

Titlu secțiune