Actual

Testul paharului cu iaurt sau cum sa demonstrezi in 3 minute ca Madalina Manole nu se putea sinucide cu Furadan! "Ancheta paralela" a mortii artistei devine tot mai complexa! | EXCLUSIV

Exista tot mai multe dovezi ca in cazul mortii Madalinei Manole, anchetatorii „au pus batista pe tambal” in incercarea de a inchide cat mai rapid un dosar extrem de mediatizat.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 aug 2017

Specialistul roman stabilit in Canada, Mihaela Brooks, a realizat o demonstratie extrem de relevanta despre conditiile in care Madalina Manole si-a pus capat zilelor, inghitind continutul unui intreg pahar cu Furadan. Femeia, care studiaza de mai bine de 5 ani acest dosar, a facut un test cu un pahar cu iaurt, acesta avand o vascozitate asemanatoare cu Furadanul. In acest fel, Mihaela Brooks a demonstrat ca este imposibil sa bei tot continutul acestui pahar si sa lasi o singura urma de buza inferioara, cum apare in dosarul mortii artistei. Intr-un video postat pe Youtube, Mihaela arata ca nu poti „da pe gat” un pahar intreg din acest tip de substanta fara sa-ti lasi capul foarte mult pe spate si implicit fara sa te patezi pe buza superioara.

Ori Madalina nu avea urme de Furadan in zona gurii! In plus, substanta toxica creaza niste reactii puternice ale organismului (tremur, transpiratie, voma, etc) inca din momentul in care este turnat in pahar, iar urme ale acestei reactii nu au fost gasite la fata locului sau nu au fost raportate oficial. Este voba de asa-zisele „circumstante negative”, care trebuie neaparat analizate in concordanta cu restul probelor gasite.  

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X