WOW

Ti-o mai amintesti pe Pisi din "Inima de tigan"? Intra s-o vezi ultrasexy intr-o bluza transparenta

Dana Hauer, actrita care a dat viata personajului Pisi din "Inima de tigan", a avut multi admiratori in perioada in care telenovela rula la televizor, datorita siluetei perfecte de care este extrem de mandra.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cristina Matei


Telenovela s-a incheiat de mult, dar Pisi apare azi aproape neschimbata in fotografii si fara un kilogram in plus, scrie perfecte.ro. Dovada - ultimele poze pe care si le-a postat pe Facebook

Imbracata intr-o camasa transparenta de culoare neagra, cu buline, Dana s-a fotografiat la ea acasa tinandu-si in brate catelusul, pe care il iubeste enorm.

Actrita nu a renuntat la parul ei blond, acesta fiind putin mai lung ca in perioada filmarilor pentru serial, drept dovada stand faptul Dana a optat pentru o coafura simpla, cu un coc lejer prins in crestetul capului.

 

Ti-o mai amintesti pe Nicole, roscata creata din "Lacrimi de iubire"? Vezi cum arata la 8 ani de la terminarea serialului

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Ghenea, rol de tarancuta fatala intr-un film romantic. Premiera mondiala are loc vineri! 

icon video

Vedete

Madalina Ghenea, rol de tarancuta fatala intr-un film romantic. Premiera mondiala are loc vineri!

Madalina Ghenea da lovituta la nivel mondial cu rolul principal pe care il interpreteaza in “Smitten!”, o comedie romantica ce are la baza o poveste savuroasa.

Titlu secțiune