Biz

Ti-o mai amintesti pe "Vrajitoarea" de la "Frumusete pe muchie de cutit"? Cum arata in costum de baie, dupa sapte ani de la terminarea emisiunii

Nadia Danciulescu era poreclita "Vrajitoarea" si a decis sa participe la emisiunea "Frumusete pe muchie de cutit", unde a reusit sa se transforme complet.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 aug 2017
Femeia a reusit sa isi mentina silueta in decursul anilor, iar zilele trecute a postat pe Facebook o imagine in care apare in costum de baie.
"Sunt mândră de cum arăt, sunt mândră că pot să ies în lume fără să fiu criticată. Mi-am schimbat stilul de viaţă, mi-am ales o meserie care îmi place, am ales să fiu coafeză şi îmi place enorm să fac alte femei frumoase, aşa cum sunt eu. Mă bucur pentru fetiţa mea, pentru că pot să o scot afară. Totul s-a schimbat în felul meu de a fi, ies în lume fără stres că nu e nimic OK, ies cu fruntea sus şi, mai mult de atât, a apărut al doilea copil, ceea ce mă bucură enorm. Vreau să mă angajez din nou când acesta va creşte mai mare, să fac şi alte femei frumoase", a declarat Nadia in urma cu cateva luni.
 
 
print
Stiripesurse.ro
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
X