Stiri

Tineti post? Specialistii ne avertizeaza cu privire la produsele vegetale!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.Tineti post? Specialistii ne avertizeaza cu privire la produsele vegetale!
De maine crestinii ortodocsi intra in postul Craciunului iar comerciantii se intrec in tot felul de oferte. Specialistii ne avertizeaza: unele etichete pot fi inselatoare!

 "Pe acest buton pe care apasam scanam codul de bare de post sau care nu sunt de post  ne da tot cee ce scrie pe eticheta. Daca au celebrele euri se albastresc si cand dam un click ne spune daca  are contraindicatii , efecte adverse  si in ce dozaj este recomandat"Aplicatia este gratuita si  vine in ajutorul consumatorilor  care in acest mod pot sa verifice foarte bine etichetele. "Sa fim foarte atenti ca la anumite produse care par a fi de post apare acolo extras sau praf de ou ceea ce nu mai este un produs de post"Multi romani isi aleg produsele de post in functie de pret  si  rare  ori  dupa ce citesc integral  ceea ce contin.

Pentru ca alegerea sa fie una potrivita, specialistii avertizeaza ...

"Eu cred ca imprtant este sa citim ingredientele ...si nu reclama care ni se pune la dispozitie pe fata etichetei"


Asadar , in momentul in care alegem   sa  cumparam produse de post  din magazine trebuie sa respectam cateva reguli de baza.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!icon video

Vedete

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert, zilele trecute, intr-un local in care a cantat alaturi de baietii de la Pacifica,Teo Boar si Vlady Cnejevici.

Titlu secțiune