Vedete

Tolea Ciumac si sotia lui, lasati de mascati fara bani! Alina a mers la tribunal si a cerut sa-i fie returnati banii de la DIICOT

Probleme mari pentru luptatorul Tolea Ciumac si pentru sotia lui, Alina.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Tolea Ciumac si sotia lui, lasati de mascati fara bani! Alina a mers la tribunal si a cerut sa-i fie returnati banii de la DIICOTicon photo


Ultima descindere a mascatilor acasa la Tolea Ciumac s-a lasat cu urmari dramatice pentru cunoscutul luptator care l-a bagat pe Dan Diaconescu in tomberon si pentru sotia lui, Alina. Procurorii DIICOT Bacau investigau o retea de contrabandisti de tigari si au facut o vizita neasteptata acasa la Tolea, care s-a si lasat cu o perchezitie.


La plecare, au luat tot ce ar putea avea legatura cu cazul, inclusiv toti banii din casa, pe motiv ca ar putea fi obtinuti pe cale nelegala si ar putea constitui o proba. Cam 3.000 de lei, o suma care a destabilizat putin linistea financiara a familiei Ciumac.


Alina, sotia lui Tolea, a sustinut insa ca sunt banii ei si ca acestia nu au legatura cu contrabanda de tigari. Ea s-a deplasat pana la Tribunalul Bacau, unde a depus o cerere de inlaturare a sechestrului asigurator asupra sumei de 3.000 lei. In instanta, Alina Ciumac a fost reprezentata de un avocat din oficiu, care insa nu a putut sa-i convinga pe judecatori sa-i dea banii inapoi.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Reguli de respectat in Postul Pastelui! Sfaturile duhovniciloricon photo

Stiri

Reguli de respectat in Postul Pastelui! Sfaturile duhovnicilor

Pentru crestini, perioada Postului Pastelui este una speciala din punct de vedere spiritual.

Titlu secțiune