Vedete

Transformarea incredibila a Ozanei Barabancea! Doamne, cat de mult a slabit! "Acum stiu cat de mult mai iubeste Dumnezeu"

Ozana Barabancea a slabit zeci de kilograme!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Transformarea incredibila a Ozanei Barabancea! Doamne, cat de mult a slabit! "Acum stiu cat de mult mai iubeste Dumnezeu"icon photo

Ozana Barabancea a reusit sa slabeasca foarte mult dupa ce si-a taiat stomacul, apoi s-a apucat de sport. Cantareata si vedeta de televiziune arata acum incredibil de bine.

 

"Acum un an credeam ca sansele sunt nule pentru a slabi! Acum stiu cat de mult ma iubeste Dumnezeu", a scris Ozana Barabancea si a postat cateva imagini cu evolutia ei din ultima perioada.

 

"Multumesc celor care au avut incredere in mine si mi-au acordat o sansa. Sansa vietii!", a adaugat ea intr-o alta postare. 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"icon photo

Vedete

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"

O tinuta alcatuita dintr-o punga, doi saci, o parka (tip de haina, jacheta, cu gluga – n.r.), accesorizata cu un “cercel” de la articole de pescuit, starneste controverse printre concurente, in platoul “Bravo, ai stil! All Stars”.

Titlu secțiune