Vedete

Transformarea socanta a Nicoletei Luciu! Cum a fost surprinsa vedeta la volanul masinii sale, inainte de Paste FOTO EXCLUSIV

Nicoleta Luciu s-a retras de ceva timp din Bucuresti, ea locuind cu familia sa la Miercurea Ciuc. Insa, atunci cand are treaba sau filmari ajunge si in Capitala.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Transformarea socanta a Nicoletei Luciu! Cum a fost surprinsa vedeta la volanul masinii sale, inainte de Paste FOTO EXCLUSIVicon photo

Cu cateva zile inainte de Paste, Nicoleta Luciu a fost surprinsa in traficul din Capitala. Era la volanul masinii sale si profita de orice “timp mort” petrecut la semafor pentru a se aranja si a se machia. Ceea ce i-a socat insa pe cei care treceau pe langa ea, era modul in care Nicoleta Luciu arata, total schimbata fata de cum o stiau de la televizor.

Nu se vedea daca Nicoleta Luciu s-a ingrasat sau nu, insa fata ei era umflata, probabil ca urmare a unor noi interventii de infrumusetare facute foarte recent.

Sunt cativa ani de cand Nicoleta Luciu a renuntat la viata din Capitala. Ea s-a mutat la Miercurea Ciuc, unde sotul ei are afacerile. Schimbarea a fost motivata de reunirea familiei, in conditiile in care Nicoleta Luciu si sotul ei sunt parintii a patru copii. 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune