Stiri

Transformarea spectaculoasă a unei tinere care a slăbit 100 de kilograme! Cum a reuşit această performanţă în trei ani

O tânără care ajunsese să cântărească nu mai puţin de 150 de kilograme a decis să facă o schimbare şi s-a apucat de slăbit. Fără să stea pe gânduri, ea a încercat să facă mişcare, iar rapid au încercat să se vadă rezultatele.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Transformarea spectaculoasă a unei tinere care a slăbit 100 de kilograme! Cum a reuşit această performanţă în trei aniicon photo
 
Ceea ce i se părea imposibil a devenit realitate pentru o tânără din Australia, care a slăbit nu mai puţin de 100 de kilograme în doar trei ani. Secretul ei? Ei bine, a fost atentă la meniul zilnic şi a început să facă zumba. 
 
"Am început acum trei ani când am dat naştere fiicei mele. Îmi amintesc că eu cântăream atunci 150 kg. Nu puteam face lucruri obişnuite şi am încercat pastile de slăbit, diete extreme, am pierdut în greutate, apoi m-am îngrăşat din nou.
Am început să fac sport, zumba şi am început să mănânc controlat. Aşa am început să slăbesc de la 145.8kg la 108kg. Am continuat să mănânc sănătos, iar azi cântăresc 54 kg şi am avut o greutate constantă timp de un an. Acum sunt instructor de dans", a dezvăluit tânăra.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune