Stiri

Trei adolescenţi au intrat cu măşti pe faţă într-o farmacie şi au cerut prezervative! Ce a urmat apoi e incredibil

Trei adolescenţi care şi-au dorit să obţină nişte prezervative au dat de bucluc, întrucât au apelat la o metodă...neortodoxă pentru a le obţine.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


 Trei adolescenţi au intrat cu măşti pe faţă într-o farmacie şi au cerut prezervative! Ce a urmat apoi e incredibil
Trei tineri cu vârste cuprinse între 14-16 ani au dat buzna într-o farmacie şi au ameninţat-o pe farmacistă pentru a le da prezervative. 
 
În ciuda faptului că aceştia purtau măşti pe faţă, femeia nu s-a lăsat intimidată şi le-a cerut bani pe produse. Ei au refuzat să plătească şi au fugit, însă la scurt timp s-au întors în farmacie şi i-au cerut vânzătoarei să-i împrumute cu 2 lei, potrivit Canal3.md.
 
 
După ce s-au văzut, din nou, refuzaţi, cei trei tineri au fugit, pentru ca mai apoi să se întoarcă cu o petardă pe care au aruncat-o femeii în farmacie.
Ulterior, ei au fost prinşi şi sunt cercetaţi de poliţişti. Ei riscă o amendă de până la 2.500 de lei sau muncă în folosul comunităţii de la 20 la 60 de ore.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"icon photo

Vedete

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"

O tinuta alcatuita dintr-o punga, doi saci, o parka (tip de haina, jacheta, cu gluga – n.r.), accesorizata cu un “cercel” de la articole de pescuit, starneste controverse printre concurente, in platoul “Bravo, ai stil! All Stars”.

Titlu secțiune