Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV! Sotul Andreei Marin, surprins la film cu o blonda sexy si tatuata! Toata lumea a crezut ca o insela pe Zana! Ea a lamurit insa situatia cu zambetul pe buze

Paparazzii WOWbiz.ro l-au suprins pe sotul Andreei Marin in compania unei blonde pline de tatuaje si sexy, de care parea foarte apropiat.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 15 mar 2016

Au iesit la film si au fost tot timpul doar un zambet, iar la plecare turcul a mai si fost condus acasa de domnisoara. La prima vedere, toata lumea s-a gandit la o posibila idila intre cei doi, insa adevarul este altul, iar Andreea Marin a explicat chiar ea aceasta situatie.

"Fata din imagini este asistenta sotului meu si prietena noastra de familie", a spus Andreea cu zambetul pe buze pentru WOWbiz.ro. Cu alte cuvinte, "Zana" a stiut tot timpul de intalnirea sotului ei cu tanara din imagini si nu a deranjat-o.

Revenind la asistenta lui Tuncay, pe langa faptul ca este sexy, aceasta mai are si un tatuaj interesant... fix pe genunchi. Un mesaj in engleza prin care blondina te sfatuiese sa gandesti pozitiv ca sa fii fericit.

print
Stiripesurse.ro
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
X