Vedete

Uite ce fetita frumusica au Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol. Actrita si fiica ei au iesit, "ca fetele", la mall!

Vedeta si fetita ei s-au plimbat prin magazine dupa care au poposit la restaurant!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.C.


Ioana Ginghina este exemplul fericit de femeie care imbina cu succes cariera si rolul de mama. Sotia lui Alexandru Papadopol isi petrece tot timpul liber alaturi de fiica sa, Ruxandra, deja o partenera de discutii in toata regula pentru mama ei.

Actrita si fetita ei au fost surprinse de paparazzii WOWbiz.ro intr-un mall bucurestean, unde s-au plimbat cateva ore prin magazine, dupa care au poposit la un restaurant.

Cea mica a sorbit-o pe mama ei din ochi  pe toata durata sederii in local, chiar si cand aceasta isi rezolva, concentrata, niste treburi "de-ale adultilor". Dupa ce s-au plictisit de tot ce-are de oferit un mall, cele doua au plecat spre casa cu masina de teren a vedetei.

Ioana Ginghina isi rasfata fiica cu bomboane sanatoase! Vezi aici ce contin ele

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!” icon video

Vedete

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!”

Dacă e joi, Iulia Albu e la WOWbiz. Jurata de la ”Bravo, ai stil”, a venit în platoul emisiunii şi a comentat ţinutele vedetelor.

Titlu secțiune