Stiri

Uite cum arata acum TANO din “CARACATITA”!

In urma cu 25 de ani, un serial italian de exceptie facea furori in toata lumea, inclusiv in Romania. Este vorba de “La Piovra”(Caracatita) al carui personaj principal a fost comisarul Corrado Cattani, interpretat exceptional de actorul Michele Placido. Pe langa Corado, un alt personaj, cel negativ, a ramas in aminitirea fanilor: Tano Cariddi, mafiotul necrutator cu parul “lins” pe spate…

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Remo, intr-o secventa din Caracatita, interpretandu-l pe maleficul TanoPe Michele Placido l-am mai vazut recent, mai ales ca a fost anul trecut in Romania. Dar pe Remo Girone, actorul care a interpretat rolul lui Gaetano (Tano) Cariddi l-ati mai vazut? Apare rar in presa din afara Italiei, nefiind la fel de cunoscut ca Placido.

Asa arata Tano acum la 64 de ani

Remo este un actor foarte popular in Italia, si un bucatar de exceptie. A interpretat rolul lui Tano in 10 serii din Caracatita, fiind cel mai longeviv personaj al celebrului serial.
Girone s-a nascut in Eritreea, Africa, fiind fiul unor italieni si este acum in varsta de 64 de ani. Ei bine, iata cum arata acum actorul care l-a interpretat pe fiorosul mafiot Tano Carridi.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune