Stiri

Uite cum arata acum TANO din “CARACATITA”!

In urma cu 25 de ani, un serial italian de exceptie facea furori in toata lumea, inclusiv in Romania. Este vorba de “La Piovra”(Caracatita) al carui personaj principal a fost comisarul Corrado Cattani, interpretat exceptional de actorul Michele Placido. Pe langa Corado, un alt personaj, cel negativ, a ramas in aminitirea fanilor: Tano Cariddi, mafiotul necrutator cu parul “lins” pe spate…

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Remo, intr-o secventa din Caracatita, interpretandu-l pe maleficul TanoPe Michele Placido l-am mai vazut recent, mai ales ca a fost anul trecut in Romania. Dar pe Remo Girone, actorul care a interpretat rolul lui Gaetano (Tano) Cariddi l-ati mai vazut? Apare rar in presa din afara Italiei, nefiind la fel de cunoscut ca Placido.

Asa arata Tano acum la 64 de ani

Remo este un actor foarte popular in Italia, si un bucatar de exceptie. A interpretat rolul lui Tano in 10 serii din Caracatita, fiind cel mai longeviv personaj al celebrului serial.
Girone s-a nascut in Eritreea, Africa, fiind fiul unor italieni si este acum in varsta de 64 de ani. Ei bine, iata cum arata acum actorul care l-a interpretat pe fiorosul mafiot Tano Carridi.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune