Vedete

Uite cum arata Giani Kirita de la Exatlon cand avea parul bogat. Iti vine sa crezi ca e el? FOTO!

Giani Kirita de la Exatlon are o imagine de "baiat rau", dar cu toate acestea este iubit de public. Este unul dintre cei mai indragiti concurenti din competitia fenomen, si totodata cel care-si mobilizeaza echipa ca un adevarat antrenor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Uite cum arata Giani Kirita de la Exatlon cand avea parul bogat. Iti vine sa crezi ca e el? FOTO! icon photo

Giani Kirita de la Exatlon iese in evidenta oriunde ar fi. Fostul sportiv este vulcanic, are simtul umorului, dar cand e vorba de competitie face tot posibilul sa invinga.

 

Ei bine, tatuajele si reactiile impulsive pe care le are cateodata si-au conturat o imagine de "bad boy", iar chelia parca are rolul de a completa imaginea de baiat rau.

Poate microbistii isi aduc aminte insa ca star-ul de la Exatlon arata cu totul diferit la debutul lui in prima liga a fotbalului.

 

Giani Kirita parea un baiat timid, nu avea niciun tatuaj si, poate nu va vine sa credeti, dar avea o podoaba capilara bogata de care era extrem de mandru.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune