Biz

VIDEO Uite cum arata mama Lidiei Buble! Dupa ce a nascut 11 copii, viitoarea soacra a lui Razvan Simion a primit cadou din partea fiului Beniamin un clip emotionant!

Rahela, mama Lidiei Buble, este personajul central al familiei cantaretei.
STIRILE
WOW
Publicat Duminică, 31 Ianuarie 2016 01:00

Iubita lui Razvan Simion, cantareata Lidia Buble, tine ca la ochii din cap la mama ei, Rahela, care a trebuit sa creasca 11 copii, cati sunt in familia solistei.

"Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie", marturisea nostalgica Lidia. Beniamin Buble canta regulat in biserica Provenind dintr-o familie de penticostali, Lidia Buble a fost foarte emotionata de cadoul pe care i l-a facut mamei fratele ei mai mare, Beniamin (36 de ani), si el cantaret apreciat in Deva. Rahela Buble Alintat Beny, barbatul i-a dedicat mamei lui o melodie emotionanta, "Mama", insotita de un clip pe masura, in care apar in premiera fotografii cu Rahela, practic viitoarea soacra a lui Razvan Simion!

print
Se maresc salariile pentru angajatii de la Stat. Modificarea intra in vigoare din 2017. Care este categoria de salariati care se bucura de aceasta crestere
Se maresc salariile pentru angajatii de la Stat. Modificarea intra in vigoare din 2017. Care este categoria de salariati care se bucura de aceasta crestere
X