Biz

VIDEO Uite cum arata mama Lidiei Buble! Dupa ce a nascut 11 copii, viitoarea soacra a lui Razvan Simion a primit cadou din partea fiului Beniamin un clip emotionant!

Rahela, mama Lidiei Buble, este personajul central al familiei cantaretei.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 31 ian 2016

Iubita lui Razvan Simion, cantareata Lidia Buble, tine ca la ochii din cap la mama ei, Rahela, care a trebuit sa creasca 11 copii, cati sunt in familia solistei. "Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie", marturisea nostalgica Lidia. Beniamin Buble canta regulat in biserica Provenind dintr-o familie de penticostali, Lidia Buble a fost foarte emotionata de cadoul pe care i l-a facut mamei fratele ei mai mare, Beniamin (36 de ani), si el cantaret apreciat in Deva. Rahela Buble Alintat Beny, barbatul i-a dedicat mamei lui o melodie emotionanta, "Mama", insotita de un clip pe masura, in care apar in premiera fotografii cu Rahela, practic viitoarea soacra a lui Razvan Simion!

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X