Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV | "Uite-le, uite-le! Uite pitipoancele!" Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu au oripilat mall-ul cu look-ul lor kitsch-os!

De parca n-ar fi fost de ajuns, asistentele au inclus-o in "brigada diverse" si pe Morgana, o alta "nestemata" a showbiz-ului autohton.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 9 feb 2016

Pe langa Loredana si Ana Maria, care lasau impresia unor brazi impodobiti si luminati de Craciun, Morgana, nefardata, nemachiata si destul de posac imbracata, aproape ca au trecut neobservate.

Ca de obicei, Loredana "lumina" din toate pozitiile, cu niste cercei voluminosi, orbitori. Asistenta tv si-a dorit sa lase impresia unei femei de afaceri, numai ca, la tinuta business, a "asezonat" acei cercei kitsch-osi, si, pentru a-i scoate si mai mult in evidenta, si-a strans parul in doua cozi masive. Dupa aspectul parului, e posibil ca blonda sa fi avut aceasta coafura de cateva zile bune, cele doua cozi stand drepte si tepene ca doua funii de usturoi.

Ana Maria Mocanu avea o tinuta ceva mai linistita, tot pe genul business, cu un sacou alb peste o bluza, la care a asortat o pereche de colanti animal print, care dadeau ca nuca in perete in contextul general. In plus asistenta TV tragea dupa umar o geanta al carui maner din lant auriu, rezona perfect cu cerceii uriasi ai amicei Loredana.

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X