Stiri

Ultimul interviu cu Ionela Prodan. Ce spunea marea interpreta si care era marea sa durere

Ionela Prodan a acordat un ultim interviu inainte sa moara. Interpreta de muzica populara a spus de ce nu a vrut sa mai apara la tv.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ultimul interviu cu Ionela Prodan. Ce spunea marea interpreta si care era marea sa durere

„Cu niste luni in urma am spus: «Stop televiziune, stop aparitii la TV». (…). Acolo, grasa si frumoasa… si cand am vazut cum ajunsesem, am spus: «Stop!». M-am uitat asa in stanga si in dreapta si am spus: «Leana (n.r.: Elena Merisoreanu), de azi, viata mea se va schimba». (…). Am vazut-o pe Oana Turcu… era fotomodel, ea are 30 de ani, eu 70. De ce sa dai vina pe varsta? Trebuie sa fac ceva: le-am luat usurel. Bineinteles ca Anamaria din grasa nu ma scotea: «Bai, mama, eu nu ma pot obisnui asa!»”, a declarat Ionela Prodan in cadrul unei emisiuni tv.

„Viata e o bucurie. Absolut, absolut! Totul s-a schimbat in viata mea. Ancuta din San Diego m-a sunat acum cateva luni si mi-a zis ca m-a vazut pe pagina Anamariei… «Mama, parca erai sora Anamariei!». (…). Cam sase luni de zile a durat schimbarea. (…). Cand imi era foame, mancam un fruct. Mananc fructe si legume. Nu crude, gatite. Toate erau bio. Nu mai mananc carne. Dupa ora sase doar apa beam. (…). Dupa hotararea mea, am mers cu Anamaria in Italia si am facut cumparaturi: mi-am luat haine cu mult sub marimea mea. Va dati seama ca ajunsesem la 18-20 marimea si asta e 12. Deci, sunt sase numere. (…). Se poate (n.r.: se poate sa slabesti fara nicio operatie estetica)! Am auzit ca mi-as fi operat stomacul, ca mi-as fi pus inel gastric. (…). E foarte importanta linistea. Nu, nu mai beau cafea si nici vin. Beau ceai verde, de tei, musetel. M-am intrebat ce am facut bun in viata”, a mai marturisit artista de muzica populara.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune