Vedete

Ultimul SMS trimis de Andrei Gheorghe! Cea mai apropiata femeie din viata lui a facut marturisiri dureroase: "Mi-a spus ca..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ultimul SMS trimis de Andrei Gheorghe! Cea mai apropiata femeie din viata lui a facut marturisiri dureroase: "Mi-a spus ca..."icon photo
 
Au aparut detalii despre ultimul SMS trimis de Andrei Gheorghe. Femeia care i-a fost prietena, eleva, confesoare, dar si cea mai aproape de suflet in utlima perioada a dezvaluit care au fost ultimile sale cuvinte. 
 
"A sunat alaltaieri si eram eu cu treaba, am vorbit repezit. Am sunat io ieri si a vazut apelul mai tarziu. Am gasit mesaj azi dimineata "scuze, aku vazui, fusai la film". Si, de niste zeci de minute, imi blingane mess si telefon si whatsapp. Ca daca e adevarat. Si e adevarat. 
 
 
Andrei a fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut. Cu toata stradania lui de a nu lasa sa se vada asta. Si unul dintre cei mai buni prieteni pe care ii poate avea cineva. Stiu asta de 20 de ani", a scris femeia careia Andrei Gheorghe i-a trimis sms-ul.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune