Stiri

Uluitor! Femeia care a murit inecata in Dunare, inmormantata de autoritatile din Serbia! Familia nu a fost anuntata

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Uluitor! Femeia care a murit inecata in Dunare, inmormantata de autoritatile din Serbia! Familia nu a fost anuntata
 
Femeia in varsta de 40 de ani care s-a stins in apele Dunarii si a fost gasita pe malul sarbesc, a fost inmormantata fara acordul familiei. 
 
Copiii sunt in stare de soc si au inceput deja procedurile pentru exumarea si repatrierea trupului neinsufletit al femeii. Legea in Serbia nu permite pastrarea cadavrelor in camerele frigorifice, mai ales cand sunt necunoscute. 
 
 
In momentul in care au gasit cadavrul, autoritatile din Serbia au trimis fotografii in Romania, insa nu au asteptat un raspuns. Familia a recunoscut-o din imagini, insa era prea tarziu, femeia era deja inmormantata. 
 
Dupa moartea mamei in varsta de 40 de ani s-a reincadrat cercetarea penala.
 
”Iniţial, s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, însă, în urma declaraţiilor familiei şi a faptului că autorităţile sârbe au găsit primul cadavru, am extins cercetările şi avem dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat pentru News.ro, Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cemal din "Dragoste si ura" o comite din nou!icon photo

Vedete

Cemal din "Dragoste si ura" o comite din nou!

Mare disperare in familia Gorecki, dupa ce Mavi a fost rapita. Cu totii o cauta pe sotia lui Ali, insa nimeni nu reuseste sa-i dea de urma.

Titlu secțiune