Biz

Umilinta maxima pe care o indura Beyonce pe vremea cand se iubea cu Salam si isi luau camera la hotel

In perioada in care era cuplata cu Florin Salam si era o necunoscuta, Beyonce a fost nevoita sa inghita multe! Manelistul o trata ca pe o femeie oarecare si o ducea la hotel, doar pentru a se distra cu ea noaptea.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 6 nov 2014

Daca acum este regina lui Guta, in urma cu trei ani, Beyonce era o anonima! Tanara dadea din coate sa ajunga si ea cantareata de manele, asa ca, facea orice pentru a le intra in gratii cantaretilor de top din domeniu, in special lui Florin Salam.

“In urma cu cativa ani, Salam se afisa cu ea “doar” in camera de hotel! Manelistul o considera pe Madalina  o femeie frumoasa, insa nu i se parea suficient pentru o relatie de durata, basca, nici nu se punea problema sa o inlocuiasca pe Fanica, raposata lui sotie, cu ea. Ca orice barbat, se bucura de nurii fetei si, de vreo trei ori pe saptamana, o aducea la stabilimentul in care isi lua un apartament pe noapte! Culmea e ca Florin o lasa in usa hotelului, isi lua camera, si abia dupa ce mai zabovea vreun sfert de ora pe la receptie, unde mai glumea cu angajatii, se indrepta spre Beyonce si urca in cuibusorul de placeri! A doua zi o expedia acasa, iar el pleca spre repetitii sau concerte! In concluzie, pentru Salam, fata era la vremea respectiva doar o iubita de ocazie si atat! Culmea, si timpul a demonstrat acest lucru”, au povestit apropiatii manelistului.

print
Stiripesurse.ro
Dor Geta Popescu si-a presimtit moartea? Ce s-ar fi intamplat in ziua expeditiei. Marturii naucitoare
Dor Geta Popescu si-a presimtit moartea? Ce s-ar fi intamplat in ziua expeditiei. Marturii naucitoare
X