Biz

Un barbat e obsedat de celebra prezentatoare tv Dana Grecu si ii trimite mesaje in fiecare zi! ”Te iubesc cu sufletul Dana, vrei sa fii sotia mea?”

Dana Grecu este asaltata pe Facebook de mesajele unui barbat.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 22 sep 2017

Dana Grecu este intransigenta in studiourile tv, la talk-show-urile politice pe care le modereaza, dar stilul sau este pe gustul multor admiratori. Unul dintre acestia isi manifesta deschis dragostea pentru Dana, desi aceasta este maritata si are doi copii. (vezi ce drama a marcat-o pe viata pe Dana Grecu). Barbatul, care si-a creat un cont pe Facebook, ii trimite mesaje pline de dragoste Danei, careia ii marturiseste iubirea si o cere in casatorie. De cele mai multe ori, admiratorul i se adreseaza Danei cu numele acesteia de fata, Iosipescu.

 

„Te iubesc Dana Catalina Iosipescu!!....inima mea....Te iubesc Dana!!....sufletul meu drag....Te iubesc Dana Catalina Iosipescu....mai mult decat viata mea!!!...Te iubesc Dana!....esti cea mai desteapta....Te iubesc Dana....esti sufletul meu si viata mea....nu pot sa traiesc fara tine....Te iubesc Dana Catalina Iosipescu!....nu pot sa traiesc fara tine....te iubesc mai mult decat viata mea....vrei sa fi sotia mea????...Esti o minune!......esti atat de frumoasa!!!”, sunt cateva din mesajele trimise Danei Grecu. Curios este ca, pana acum, Dana Grecu nu l-a raportat la Facebook pe autorul mesajelor, desi acesta ii scrie de cateva luni.  

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X