Stiri

Un barbat si-a injunghiat concubina chiar in incinta Centrului pentru victimele violentei in familie!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Un barbat si-a injunghiat concubina chiar in incinta Centrului pentru victimele violentei in familie!
Un barbat din Ramnicu Sarat si-a injunghiat marti concubina si apoi a fugit la Focsani unde s-a predat politistilor.

 „La data de 20 martie a.c., în jurul orei 21. 45, la sediul IPJ Vrancea s-a prezentat un bărbat, de 43 de ani, din judeţul Buzău, care a declarat că ar fi fost implicat într-un conflict spontan, pe raza municipiului Râmnicu Sărat, rezultând rănirea unei femei. Bărbatul a fost preluat la scurt timp de către poliţiştii din cadrul IPJ Buzău, în vederea continuării cercetărilor”, a declarat agent şef adjunct Paula Enache din cadrul Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce si-a atacat concubina, injunghiind-o exact in Centrul pentru victimele violentei in familie. Femeia se afla acolo tocmai pentru a se refugia de frica lui.

Iubitul ei venise dupa ea ca sa o convinga sa se intoarca acasa. Ea a refuzat, el a lovit-o cu un briceag in zona capului si a fugit, lasand-o intr-o balta de sange.In prezent, victima de 40 de ani se afla internata la spitalul Floreasca din Bucuresti.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune