Stiri

Un bebelus nou nascut s-a uitat la tatal lui care filma momentul. Ce-a putut sa faca micuta i-a lasat fara cuvinte pe multi: "Nu se poate, e prea mica..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Un bebelus nou nascut s-a uitat la tatal lui care filma momentul. Ce-a putut sa faca micuta  i-a lasat fara cuvinte pe multi: "Nu se poate, e prea mica..." icon photo
Un bebelus nou nascut a devenit senzatia internetului inca din primele clipe ale vietii sale. Micuta a fost filmata de tatal ei, in salonul din maternitate, imediat dupa ce a venit pe lume.


Fetita se odihnea pe pieptul mamei sale si isi observea tatal, aflat langa pat, care filma intregul moment.
La un moment dat, micuta face ochii mari si, cu o nonsalanta iesita din comun, ii arata degetul mijlociu tatalui sau care o filma.


Ceea ce in lumea adultilor ar putea fi considerat un gest ofensator, iata ca, in acest context, momentul a devenit unul viral. Internautii s-au amuzat pe seama bebelusului care nu avea nici macar o zi de cand venise pe lume si nu le-a venit sa creada.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune