Stiri

Un caz mai tare decat al Madalinei Manole, scos la iveala de detectivul din Canada! Crima asta e de domeniul stiintifico-fantasticului

Profilerul roman din Canada, care a realizat ancheta paralela in cazul mortii Madalinei Manole, a facut public un caz incredibil din justitia romaneasca.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Un caz mai tare decat al Madalinei Manole, scos la iveala de detectivul din Canada! Crima asta e de domeniul stiintifico-fantasticuluiicon photo


Mihaela Brooks, romanca stabilita in Canada si care a realizat ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a fost solicitata de familia unui batran ucis in conditii neelucidate, in Romania. Profilerul a facut publice, deocamdata, doar cateva lucruri din ancheta mortii batranului de 70 de ani, fara insa a-i spune numele.

Mihaela Brooks spune ca batranul a suferit rani si fracturi multiple inainte sa moara, insa expertul care a fost chemat la tribunal in acest caz a declarat ca acesta a putut sa mai mearga 3 km, in ciuda faptului ca avea coloana vertebrala rupta si multiple hemoragii intracraniene.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

icon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

In episodul de azi din "Dragoste si ura", Pembe este prinsa cu “mata-n sac”.

Titlu secțiune