Actual

Un celebru clarvăzător, declaraţii halucinante: ”Vor fi adevărate dezastre naturale!”

A prezis furtunile devastatoare încă din luna iulie, iar acum clarvăzătorul Viorel Pop anunţă adevărate dezastre naturale pentru România. Mai exact, el susţine că România va fi afectată de numeroase calamităţi.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 25 sep 2017Conform spuselor lui Viorel Pop, iarna va fi una deosebit de geroasă, cu viscole multe. De asemenea, nici furtunile nu vor lipsi.

”Vor fi furtuni mari, pentru că în România au început să apară fenomene de deşertizare din cauza defrişărilor. Natura îşi ia inapoi tot ce e al ei. Noi distrugem. Suntem singurii pe această planetă care distrugem”, a spus clarvăzătorul şi bioenergeticianul.

Mai mult de atât, el a vorbit despre şansele producerii unui cutremur în România: . „Nu o să vină un cutremur devastator prea curând. Vor fi mai multe cutremure şi e normal, plăcile tectonice se mişcă, se crează energii. Eu nu văd să fie unul devastator. Văd însă că lumea este în depresie. Am uitat să ne iubim pe noi”, a explicat bărbatul pentru Click!

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X