Stiri

Un copil de 11 ani, la un pas de moarte din cauza unei lovituri in cot! Baietelul a fost devorat de o bacterie mancatoare de carne

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Un copil de 11 ani, la un pas de moarte din cauza unei lovituri in cot! Baietelul a fost devorat de o bacterie mancatoare de carne
 
Un baietel in varsta de 11 ani a fost la un pas de moarte dupa ce a suferit o julitura la cot. Rana s-a infectat cu o bacterie mancatoare de carne, foarte rar intalnita. 
 
Baiatul cazuse cu bicicleta si a suferit o rana aparent banala la cot. A fost dus la spitalul din Botosani, de unde a fost trimis acasa. Dupa o vreme au aparut complicatii si parinti au revenit cu baiatul la spital. In momentul in care au vazut ca nu-l pot salva, l-au trimis la Iasi. 
 
 
“Este vorba de un pacient în vârstă de 11 ani, care a suferit un accident prin cădere de pe bicicletă, cu o plagă exfoliata la nivelul cotului stâng. Acesta s-a prezentat la Spitalul din Botoşani, unde s-a efectuat toaleta plăgii şi s-a iniţiat terapie antibiotica, cu evoluţie nefavorabilă, în sensul că membrul respectiv prezintă un edem global.
 
Mama şi copilul se reîntorc la spital, iar copilul este internat şi i se pune diagnosticul de sindrom de compartiment, asta însemnând inflamarea rapidă, puternică şi severă a tuturor structurilor segmentului afectat. I s-a făcut fasciotomie, iar evoluţia a fost în continuare nefavorabilă”, au precizat medicii Spitalului de Copii “Sf. Maria” din Iaşi, potrivit libertatea. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune