Vedete

Un cunoscut cantaret de muzica populara va fi nas pentru prima data! "E o experienta noua pentru mine!"

Ovidiu Homorodean este pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru nunta finilor sai, care va avea loc la sfarsitul acestei luni.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Un cunoscut cantaret de muzica populara va fi nas pentru prima data! "E o experienta noua pentru mine!"icon photo
Cantaretul de muzica populara provine dintr-o familie iubitoare de folclor si traditii, asa ca atunci cand a primit propunerea, n-a ezitat sa o accepte. Chiar daca are doar 30 de ani, Ovidiu s-a gandit ca ar fi cazul sa incerce si postura de nas.

Artistul impreuna cu sotia lui vor fi nasi de cununie a doi tineri frumosi din Zalau, cu care au relatie de prietenie foarte stransa, mireasa fiind prietena inca din copilarie cu sotia artistului.

Un cunoscut cantaret de muzica populara va fi nas pentru prima data! "E o experienta noua pentru mine!"

„Sunt foarte emotionat si astept cu nerabdare sa ii conducem la altar pentru a-si jura iubire vesnica in fata lui Dumnezeu. Va fi o experienta noua pentru mine dat fiind faptul ca sunt pentru prima data nas de cununie. Nunta va avea loc la un restaurant select din Zalau, iar mirii vor avea parte de multe surprize”, spune artistul.

Ovidiu Homorodean are si o noua piesa, intitulata „Viata, viata”, piesa pe care o va interpreta desigur si la petrecerea tinerilor insuratei.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune