Stiri

Un important om de afaceri a murit! Barbatul a decedat inainte ca elicopterul SMURD sa il preia si sa il aduca la un spital din Bucuresti!

Un om de afaceri din Targu-Jiu a murit!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Un important om de afaceri a murit! Barbatul a decedat inainte ca elicopterul SMURD sa il preia si sa il aduca la un spital din Bucuresti!icon photo
Florin Paduraru, in varsta de 45 de ani, patronul unei companii importante, a decedat in aceasta dupa-amiaza. Barbatul a suferit un infarct!


Florin Paduraru fusese luat cu ambulanta si internat in sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean Targu-Jiu. Medicii de aici solicitasera un elicopter SMURD, pentru ca afaceristul sa fie preluat de la Targu-Jiu si dus la un spital din Bucuresti, insa intre timp omul de afaceri a decedat.

Potrivit jurnalistilor de la gorj-domino.ro, Florin Paduraru ar fi suferit un infarct.

 

sursa foto: gorj-domino.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune