Stiri

Un jurnalist din Romania vine cu o teorie naucitoare in cazul crimei de la metroul bucurestean: "Nu criminala este de vina"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Un jurnalist din Romania vine cu o teorie naucitoare in cazul crimei de la metroul bucurestean: "Nu criminala este de vina"icon photo
O tanara de 25 de ani si-a pierdut viata dupa ce o alta femeie, in varsta de 36 de ani, a impins-o in fata metroului in statia Dristor 1 din Capitala.

Subiectul este unul arzator care este intens dezbatut in aceasta perioada. La o emisiune televizata din Romania, jurnalistul Sorin Ovidiu Balan vine cu o teorie naucitoare in acest caz si spune ca nu criminala ar fi vinovata pentru tragedie.


"Nu poate fi vinovata femeia aia pentru ca nebunul nu raspunde de faptele sale. Autortitatile sunt de vina, dar in acelasi timp si ele ce sa faca? Sa dea un test fiecaruia sa vada daca are sau nu probleme? Se mai pot face lucruri, dar e clar ca sunt multi nebuni care umbla printre noi. Eu am avut o intamplare la Craiova, acolo unde o doamna profesoara si-a omorat sotul si peste ceva timp mergea libera pe strada", a spus Sorin Ovidiu Balan in respectiva emisiune televizata.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?icon photo

Vedete

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?

Marius Gavrila a cam disparut din lumina reflectoarelor si multi fani de-ai lui sunt curiosi sa afle ce mai face celebrul organizator de evenimente.

Titlu secțiune