Stiri

Un nou caz revoltător! O femeie a murit după ce a fost plimbată printre spitale!

Un caz revoltător s-a înregistrat la Spitalul Municipal din Calafat, Dolj, unde o femeie s-a stins din viaţă cu zile, după cum susţine fiul ei, care a mărturisit că mama lui a fost plimbată printre spitale timp de trei zile.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Un nou caz revoltător! O femeie a murit după ce a fost plimbată printre spitale!
Femeia în vârstă de 69 de ani, care se confrunta cu afecţiuni cardiace, a fost transportată cu o ambulanţă, în data de 10 ianuarie, la spitalul din Calafat, după ce s-a plâns familiei că nu se simte bine. A plecat pe picioarele ei, dar s-a plâns că respiră greu. Ulterior, medicii au examinat-o, au diagnosticat-o cu insuficienţă cardiacă, şi au decis să o transfere la Craiova. Aici au ţinut-o până a doua zi la monitorizare şi au decis să o retrimită la Calafat.
 
„A spus că nu e de competenţa lor şi că o dă înapoi la Calafat să vină cu diagnostic. ÎI zic, doamnă la Calafat nu sunt condiţiile dumneavoastră, să-i faceţi un tomograf, să-i faceţi investigaţii, spuneţi-mi şi mie ce are mama mea. Nu are nimica, o trimitem, o dăm înapoi şi a luat foc pe mine”, a declarat Aurel Popescu, fiul femeii, care a decedat în o zi mai târziu după ce a revenit la Calafat.
 „În cursul nopţii de 12 spre 13, starea s-a agravat brusc, fiind solicitat medicul de gardă care a indicat transferul acesteia către spitalul Craiova, fiul acesteia refuzând şi solicitând externarea la cerere”, a spus Nelu Florescu, purtător de cuvânt al Spitalului Calafat.
 
Familia a contactat, miercuri, un avocat pentru a depune plângere împotriva medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune