Vedete

Un preot roman a murit in Italia. Ultima lui dorinta, inainte de a-si da duhul, a smuls lacrimi

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Un preot roman a murit in Italia. Ultima lui dorinta, inainte de a-si da duhul, a smuls lacrimi
Un preot roman si care slujea pentru comunitatile de romani din Italia, a murit dupa ce a pierdut lupta cu o cumplita boala la varsta de doar 38 de ani.


Radu Calin Marcel era originar din Craiova, iar de cativa ani slujea la parohia "Sfantul Ioan Botezatorul" din Enna, Sicilia. Preotul traia in Italia impreuna cu familia si a lasat in urma lui un baietel de 8 ani si o fata de 13 ani.


Pe patul de moarte, ultima lui dorinta a fost aceea de a fi inmormantat acasa, langa mama lui.
Oamenii din Italia s-au mobilizat si au strans bani pentru a-i indeplini acestuia ultima dorinta, iar trupul lui sa fie transportat in tara.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune